Esteu aquí

Festes del Barri en honor de la Mare de Déu de l'Aldea


QUAN

26/07/2019 - 17:30 a 28/07/2019 - 21:30

EL QUÈ

PROGRAMA FESTES DE BARRI 2.019

- Divendres 26 de juliol de 2.019

17:30 Tirada de coets anunciant l’inici de la festa 

19:00 Mag  Mauri 

En acabar repartiment de gelats per a refrescar-nos ( Patrocina FRACPA ) 

21:30 Correfoc a càrrec de Diables d’Aldaia . Sortida del carrer Arrabal de Fesol - Carrer Clavell – Sant Lluís fins acabar a Plaça Doctor Maimó.  ( Col.laboren Olis Estorach, Carnisseria Nyam Nyam  I Germans Marin Esmel i Rodríguez  ). Vine a la festa del foc ¡!!

  Es prega als residents als carrers que formen part del recorregut del correfoc que  protegeixin finestres i portes i desin tots aquells elements que puguin ésser un perill per als participants o que puguin ésser inflamables.Tothom qui vulgui participar al correfoc que recordi portar calçat còmode, roba de cotó  i el cap cobert. 

23:00 Teatre amb el grup Delta Teatre. Amb la funció “Mare  jo vull ser torero”. A la mitja part  sorteig  de regals dels nostres col.laboradors.

 

- Dissabte 27 de juliol de 2.018

 

9:00  Bou capllaçat de la ramaderia de Pedro Fumadó “Lo Xarnego” ( Organitza i patrocina Excel.lentíssim Ajuntament de L’Aldea ). Recorregut:  Sortida del C/ Major cantonada Barranc de Gas- C/ Narcís Monturiol  –   Avda Generalitat –  C/ Montserrat – C/ Major i finalitza a la Plaça Dr Maimó 

10:00 Esmorzar popular ( Col.laboren Distribucions Colomines  i  Forn de pa Muñoz )

10:30 Instal.lació d’atraccions aquàtiques per a tots els xiquets ala Plaça Dr Maimó. Veniu per estar ben fresquets ¡!!!  ( Col.labora Europreus ) 

15:00 Concurs de guinyot al local de l’SCRUA. 

Les  inscripcions es poden fer al mateix Bar Societat fins al dia 20 de juliol.  Es repartirà una ampolla de cava per a tots els participants ( Patrocina Excm Ajuntament de L’Aldea) . Premi per la parella guanyadora dos espatelletes de pernil  ( Patrocina Estorauto ) i per a la parella finalista premi patrocinat per Barberia Lluís. 

17:30 Venda de taules per al sopar de germanor a la Plaça Doctor Maimó. Preu de la taula amb sis cadires 10€, preu cadira adicional 1€. Durant tota la tarde podreu adquirir els vostres tickets.

18:00 a 21:00  Forastocks al carrer Major. Les botigues de l’Associació L’Aldea Comercial treuen les rebaixes al carrer . Vine a gaudir del comerç del poble ¡!!  

19:00 Festa taurina per als més petits patrocinada per  la penya  Amics Taurins . A la Plaça Doctor Maimó 

Melonada patrocinada per Fruites i verdures Bonfranch 

Caramelada patrocinada per l’Associació L’Aldea Comercial  

21:00 Sopar de germanor. Porta’t el sopar i passa una nit a la fresca amb els veïns i amics!!!

Repartiment de cava patrocinat per l’Excm. Ajuntament de L’Aldea 

23:00 Nit de ball amb el DUO LAS PEPAS .  

A la mitja part presentació de la pubilla i l’hereu de l’SCRUA ( Patrocinat per Nova Joia, Saló tres44,  Perruqueria Anna’s Stils  i Flors Lidiana ) i sorteig de regals dels establiments col.laboradors. Et quedaràs sense el teu regal????

 

- Diumenge 28 de juliol de 2.018

 

11:00 Ballada de Jotes   

12:00 Vermouth dansant ( Patrocina Santiveri, Cepromar, Peixateria David , Peixateria Tere i  Carnisseria Melonet  ) 

20:00 Ofrena de flors i fruits en honor a la Mare de Déu de L’Aldea . Sortida del local social de l’SCRUA. Amb la presència de la pubilla i l’hereu de l’SCRUA i les nostres autoritats. Acompanyarà  l’ofrena, la Banda de  Música Verge dels Prats. Porta la teva ofrena per la  Mare de Déu ¡!

20:30 Missa a la plaça Doctor Maimó 

21:00 Processó. Recorregut C/  Major- C/  Prim – Avda Generaliat –C/ Sant Lluís –Plaça Doctor Maimó 

21: 30 Tirada de coets anunciant el final de les festes. 


ON