Tradició
Viu les nostres tradicions
el poble
Tot el que vols saber sobre l'Aldea

Esteu aquí

Festes del Barri en honor de la Mare de Déu de l'Aldea


ENLLAÇOS RELACIONATSQUAN

26/07/2019 - 17:30 a 28/07/2019 - 21:30

EL QUÈ

PROGRAMA FESTES DE BARRI 2.019

- Divendres 26 de juliol de 2.019

17:30 Tirada de coets anunciant l’inici de la festa 

19:00 Mag  Mauri 

En acabar repartiment de gelats per a refrescar-nos ( Patrocina FRACPA ) 

21:30 Correfoc a càrrec de Diables d’Aldaia . Sortida del carrer Arrabal de Fesol - Carrer Clavell – Sant Lluís fins acabar a Plaça Doctor Maimó.  ( Col.laboren Olis Estorach, Carnisseria Nyam Nyam  I Germans Marin Esmel i Rodríguez  ). Vine a la festa del foc ¡!!

  Es prega als residents als carrers que formen part del recorregut del correfoc que  protegeixin finestres i portes i desin tots aquells elements que puguin ésser un perill per als participants o que puguin ésser inflamables.Tothom qui vulgui participar al correfoc que recordi portar calçat còmode, roba de cotó  i el cap cobert. 

23:00 Teatre amb el grup Delta Teatre. Amb la funció “Mare  jo vull ser torero”. A la mitja part  sorteig  de regals dels nostres col.laboradors.

 

- Dissabte 27 de juliol de 2.018

 

9:00  Bou capllaçat de la ramaderia de Pedro Fumadó “Lo Xarnego” ( Organitza i patrocina Excel.lentíssim Ajuntament de L’Aldea ). Recorregut:  Sortida del C/ Major cantonada Barranc de Gas- C/ Narcís Monturiol  –   Avda Generalitat –  C/ Montserrat – C/ Major i finalitza a la Plaça Dr Maimó 

10:00 Esmorzar popular ( Col.laboren Distribucions Colomines  i  Forn de pa Muñoz )

10:30 Instal.lació d’atraccions aquàtiques per a tots els xiquets ala Plaça Dr Maimó. Veniu per estar ben fresquets ¡!!!  ( Col.labora Europreus ) 

15:00 Concurs de guinyot al local de l’SCRUA. 

Les  inscripcions es poden fer al mateix Bar Societat fins al dia 20 de juliol.  Es repartirà una ampolla de cava per a tots els participants ( Patrocina Excm Ajuntament de L’Aldea) . Premi per la parella guanyadora dos espatelletes de pernil  ( Patrocina Estorauto ) i per a la parella finalista premi patrocinat per Barberia Lluís. 

17:30 Venda de taules per al sopar de germanor a la Plaça Doctor Maimó. Preu de la taula amb sis cadires 10€, preu cadira adicional 1€. Durant tota la tarde podreu adquirir els vostres tickets.

18:00 a 21:00  Forastocks al carrer Major. Les botigues de l’Associació L’Aldea Comercial treuen les rebaixes al carrer . Vine a gaudir del comerç del poble ¡!!  

19:00 Festa taurina per als més petits patrocinada per  la penya  Amics Taurins . A la Plaça Doctor Maimó 

Melonada patrocinada per Fruites i verdures Bonfranch 

Caramelada patrocinada per l’Associació L’Aldea Comercial  

21:00 Sopar de germanor. Porta’t el sopar i passa una nit a la fresca amb els veïns i amics!!!

Repartiment de cava patrocinat per l’Excm. Ajuntament de L’Aldea 

23:00 Nit de ball amb el DUO LAS PEPAS .  

A la mitja part presentació de la pubilla i l’hereu de l’SCRUA ( Patrocinat per Nova Joia, Saló tres44,  Perruqueria Anna’s Stils  i Flors Lidiana ) i sorteig de regals dels establiments col.laboradors. Et quedaràs sense el teu regal????

 

- Diumenge 28 de juliol de 2.018

 

11:00 Ballada de Jotes   

12:00 Vermouth dansant ( Patrocina Santiveri, Cepromar, Peixateria David , Peixateria Tere i  Carnisseria Melonet  ) 

20:00 Ofrena de flors i fruits en honor a la Mare de Déu de L’Aldea . Sortida del local social de l’SCRUA. Amb la presència de la pubilla i l’hereu de l’SCRUA i les nostres autoritats. Acompanyarà  l’ofrena, la Banda de  Música Verge dels Prats. Porta la teva ofrena per la  Mare de Déu ¡!

20:30 Missa a la plaça Doctor Maimó 

21:00 Processó. Recorregut C/  Major- C/  Prim – Avda Generaliat –C/ Sant Lluís –Plaça Doctor Maimó 

21: 30 Tirada de coets anunciant el final de les festes. 


ON