Tradició
Viu les nostres tradicions
el poble
Tot el que vols saber sobre l'Aldea

Esteu aquí

XII Open Internacional Catalunya Rem Olímpic

Notícia publicada el 16 d'abril de 2018

XII OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA DE REM OLIMPIC

Yago Gavilàn i Xavi Royo guanyen amb el 8+ sènior masculí del CN Amposta el Trofeu Pedro Abreu.

Aquest cap de setmana, s’ha disputat al Llac de Banyoles, el XII Open Internacional de Catalunya una de les proves més importants de rem olímpic a nivell estatal amb la presencia de 17 clubs d’arreu de l’estat i de França, formats per remers en les categories cadet, juvenil, sènior i màsters. Dintre d’aquesta competició també es va celebrar el XIV Trofeu Ciutat de Banyoles, guardo per al club que aconsegueix més puntuació en el conjunt de totes les modalitats i el XIV Trofeu Pedro Abreu per als millors 8+ sènior masculí i 4x sènior femení

El bot 8+ masculí del CN Amposta, format per Xavi Royo, Yago Gavilàn,  Francesc Franch, Juanito Fernàndez, Alex Paga, Albert Barrera, Andreu Elies, Ferran Climent amb Laura Fibla de timoner, van guanyar la seva prova, assolint el XIV Trofeu Pedro Abreu.

Els resultats assolits per Yago Gavilan  i Xavi Royo amb els seus companys del CN Amposta, al OPEN van ser:

Primera posició per a:

8+ sènior amb Francesc Franch, Juanito Fernàndez, Xavi Royo, Alex Paga, Yago Gavilàn, Albert Barrera, Andreu Elies, Ferran Climent amb Laura Fibla de timoner.

Segona posició per a:

4x sèniors amb Xavi Royo, Yago Gavilàn, Alex Paga i Ferran Climent

Tercera posició per a:

4- sèniors amb Xavi Royo, Andreu Elies, Albert Barrera i Oriol Mateo

2- sènior amb Yago Gavilàn i Alex Paga

La propera competició serà la Regata Internacional de Libourne a França, el 5 i 6 de maig per a les categories cadet, juvenil i sènior.

COMPARTEIX!