Esteu aquí

L’Ajuntament de l’Aldea dona llum verda a Jabil i aprova la llicència d’obres


ARXIUS RELACIONATS


26 abril 2022
Alcaldia

La Junta de Govern de l’Ajuntament de L’Aldea, ha aprovat la llicència d’obres a Jabil per a procedir a la posada en funcionament de la planta de fabricació d’envasos de cartró al Polígon Catalunya Sud al terme municipal de l’Aldea. L’actuació representarà una inversió de 12 milions d’euros i una previsió de 100 llocs de treball.

Aquesta serà la segona activitat industrial que Jabil es posarà en servei aquest any 2022, al Polígon Catalunya Sud de l’Aldea i que sumarà fins a tres activitats industrials del mateix grup empresarial a l’Aldea.

La multinacional nord-americana Jabil empresa líder al sector compta amb 100 plantes industrials a una trenta de països amb una plantilla de 260.000 treballadors ,i el seu centre tecnològic Blue Sky està instaurat a l’Aldea.

Xavier Royo, Alcalde de L’Aldea, mostra la seva satisfacció, per la posada en funcionament d’aquesta nova planta i : “ Agraeixo a Jabil, l’aposta que fa per tercera vegada pel Polígon Catalunya Sud a l’Aldea, insistint en la situació estratègica que té l’Aldea, fet que comporta, una forta capacitat d’atracció industrial, quedant demostrat que en aquesta legislatura hi hauran fins a cinc implantacions o ampliacions de grans empreses a l’Aldea, a part d’altres de mitjana i petita activitat”.

 

Imatge
https://bit.ly/3MuqANh

COMPARTEIX!