Esteu aquí

L'Ajuntament de l'Aldea rep el segell de transparència d'Infoparticipa

26 abril 2017

   L’AJUNTAMENT DE L’ALDEA REP EL SEGELL DE TRANSPARÈNCIA D’INFOPARTICIPA (UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA)

A la seu de la Universitat Autònoma de Barcelona hem assistit a l'entrega dels "IV Segells Infoparticipa" un premi concedit a la execució de mesures de transparència per part dels Ajuntaments, un d'ells ha estat L'Aldea.

Dani Andreu Alcalde de l’Aldea “Un grandíssim agraïment als treballadors del nostre consistori per la excepcional tasca feta que juntament amb la col·laboració del veïnat i els regidors ens ha permès situar el nostre municipi com un exemple de claredat en la gestió i transparència en diferents àmbits municipals, ara cal continuar treballant per millorar l'accés de tothom a la informació.

Ser dels primers, sinó primer poble de fins 5.000 habitants de la demarcació de Tarragona amb el  millor grau de transparència (92%), és un satisfacció per tots els que ho fan fet possible i un orgull per aldeanes i aldeans”.

A més a més l’ajuntament de l’Aldea ha rebut la menció especial a l’organització comprensible de la informació.

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB ha desenvolupat des de l’any 2012, el projecte Infoparticipa per avaluar la informació dels webs de les administracions públiques.

Podeu consultar tota la informació des del web www.mapainfoparticipa.com

Nota de premsa pdf

http://www.laldea.org/sites/default/files/NP2017/NP984.pdf
 

Imatge

http://www.laldea.org/sites/default/files/NP2017/imatges/infoparticipa1.jpg

 

http://www.laldea.org/sites/default/files/NP2017/imatges/infoparticipa2.JPG

 

COMPARTEIX!