Tradició
Viu les nostres tradicions
el poble
Tot el que vols saber sobre l'Aldea

Esteu aquí

Arriba la Running Sèries de l’Aldea


ARXIUS RELACIONATS


Notícia publicada el 07 d'octubre de 2019

 

Arriba la Running Sèries de l'Aldea. Després de l'èxit de convocatòria de la primera edició on més de 250 esportistes d'arreu del territori es van donar cita per participar-hi, la regidoria d'Acció Esportiva i el Casal de Joves ja estan treballant en tots els preparatius d'enguany. La cursa que se celebrarà el pròxim 27 d'Octubre s'emmarca dins del circuit de curses Running sèries i manté les modalitats de: cursa 10km, cursa 5km i marxa popular 5km. Les inscripcions se  podran fer des de  la pàgina web de running sèries
(
www.runningseries.net )  fins al dia 26 d'octubre. L’entrega de dorsals  i la sortida de la prova serà davant del Pavelló d'Esports de l'Aldea, ubicat a la zona esportiva del poble.

Des de l'Ajuntament de l'Aldea valoren positivament aquest tipus d'activitats, ja que fomenten la pràctica esportiva i  de retruc generen activitat als comerços i restauradors locals.

Per qualsevol informació sobre el programari de la cursa us podeu adreçar al web habilitat des del  Casal de Joves , ( https://runnigserieslaldea.blogspot.com/ )

 

 

 

COMPARTEIX!