Tradició
Viu les nostres tradicions
el poble
Tot el que vols saber sobre l'Aldea

Esteu aquí

L’Ajuntament dona suport a la volta solidària “Muévete por nosotros “


ARXIUS RELACIONATS


Notícia publicada el 28 d'octubre de 2019

Per primera vegada l'Ajuntament de l'Aldea des  de la regidoria de Foment a les Persones donarà suport a "Muévete por nosotros" una fundació destinada a les persones que pateixen alguna malaltia rara. Aquesta fundació aquest  any fa la III volta solidària envers aquests tipus de malalties, aquesta volta consisteix amb el  repte de recórrer Espanya des de Bilbao a Barcelona en la modalitat duatló , recorrent a diari una mitja de 60km.

Berta Royo regidora de Foment a les Persones: ”En el seu recorregut passaran per moltes poblacions entre elles la nostra, l'Aldea, on l'Ajuntament els rebrà el dia 6 de novembre a les 14:15 al pavelló municipal per fer-los costat i els ofereix poder fer parada i pernoctar amb la seua caravana. El seu objectiu és donar a conèixer esta lluita per les malalties rares, que en la majoria dels casos no són reconegudes i poder destinar la recaptació aconseguida per la seua investigació.”

Us adjuntem el tall d’àudio de la regidoria per si el voleu aprofitar als vostres informatius. Per qualsevol informació addicional , no dubteu en posar-vos en contacte.

 

Tall de veu regidora Berta Royo

https://bit.ly/31O4u0u

Nota de Premsa
www.laldea.cat/sites/default/files/NP2019/NP1146.pdf

Cartell
https://bit.ly/2p3jb2H

 

COMPARTEIX!