Viu l'Aldea
Amb Tranquil.litat
L'Aldea
Tot el que vols saber sobre l'Aldea
Història
Un poble ple d'història
el poble
Tot el que vols saber sobre l'Aldea

Esteu aquí

Casa Pagès Masia "Mas Masdeu"

Camí de la Cablanca s/n (bústia 401)

600 240 246

Mas Masdeu és un allotjament rural situat al cor del Delta de l’Ebre, envoltat de camps d’horta. La nostra masia fou construïda l’any 1884, quan aleshores era un moli d’oli. Actualment és un allotjament de turisme rural el qual hem mantingut la seua estructura original, restaurant-la per oferir als seus visitants totes les comoditats, sense deixar de gaudir de la seua essència rural. Dins la masia, concretament al menjador del nostre restaurant, hi trobareu perfectament recuperat el molí d’oli que al 1884 produïa oli d’oliva de les oliveres conreades en els camps propers a la finca. A Mas Masdeu trobareu 5 habitacions, dues de les quals adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, amb bany, aire condicionat, televisió i wifi. La masia està al municipi de l’Aldea, a la comarca del Baix Ebre, situada en un entorn privilegiat, entre el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports, el Mas Masdeu permet als seus visitants gaudir del contrast paisatgístic d’aquests dos sistemes naturals, rics per la seua biodiversitat i únics per la seua bellesa.

SERVEIS
- Restaurant
- 5 habitacions  dues de les quals estan adaptades.
-Totes amb TV
-Climatització
-Bany
-Wifi.
-Aparcament gratuït
- Som informadors del Parc Natural del Delta de l'Ebre
-Temporada oberts tot l´any
-Idiomes: català, castellà, francès
-Cuina: mediterrània i de producte de proximitat. Menús dies feiners ( 12 € ) i festius/cap de setmana( a partir de 27 € )

Serveis i activitats (prop): sortida autopista AP7, estació de ferrocarril, Parc Natural dels Ports, serra de les Veles, Amposta (a 5 Km), Tortosa (a 10 Km), rutes en bicicleta i a peu, a 3 Km de Mas Masdeu via verda del Carrilet de la Cava i Via Verda del Baix Ebre, GR92 (a 100 m de Mas Masdeu), GR99 (a 3 Km de Mas Masdeu).

Atraccions prop: Ermita i Torre de l'Aldea, Torre de la Candela, Torre de Burjassénia, Torre de Benixarop, Delta de l'Ebre, Riu Ebre i platges

 

DADES

Adreça: Camí de la Ca Blanca s/n

Coordenades (graus): 40°44’11.00″N / 0°37’1.00″E

Coordenades (lat/lon): 40.73638 /  0.61707

ALLOTJAMENT RURAL- CASA DE PAGÈS ( PTE000278)

Contacte:

Telèfons 600 240 246 /  608 544 817  / 977 45 05 28

Web: www.masmasdeu.com

Correu: info@masmasdeu.com

Facebook i instagram (@masmasdeu)

Casa Pagès Masia "Mas Masdeu"
Casa Pagès Masia "Mas Masdeu"
Codi QR