Esteu aquí

Ruta de Tapes de Tardor de l’Aldea 2021

Publicat el: 23 setembre 2021

Aquest cap de setmana del 24, 25 i 26 de setembre i l’1, 2 i 3 d’octubre de 2021  es donarà el tret de sortida a la Ruta de Tapes de Tardor. En aquesta edició hi participaran els següents restaurants: Restaurant Bar Abril ,Restaurant Bar  Pescador, Restaurant Pòdium, Restaurant Bar La Vaqueria, i Pizzeria Les Xiques. El preu de la tapa + beguda serà de 3 €, i enguany també es  premiarà als qui completin mitja ruta de tapes amb dos premis ,als qui hagin segellat la meitat de les tapes (1 tapa de cada restaurant).

RESTAURADOR AM LA MILLORA TAPA:

600 € de premi en publicitat a Antena Aldaia.

*La tapa marcada al llibret amb la fulla daurada, amb més vots enregistrats a l’APP de l’Aldea i a l’apartat de consultes , farà que el restaurador s’emporti un premi valorat amb una campanya publicitària de 600 € a Antena Aldaia .
 

INSTAGRAM:

1r premi – lot de productes (50 €)

2n premi – lot de productes (30 €)

* Penja les fotos a Instagram amb l’etiqueta

#tapestardorlaldea2021, i menciona l’Ajuntament de l’Aldea (@laldea.cat). El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Ruta de Tapes de l’Aldea. Bases completes al codi QR que trobaràs al llibret .

PARTICIPANTS RUTA

RUTA COMPLETA:

1r premi – 100 € (xec bescanviable)

2n premi – lot productes (30 €)

MITJA RUTA:

(Meitat de Tapes, 1 de cada restaurant)

1r premi – 30 € (xec bescanviable)

2n premi – lot productes (10 €)

Per optar als premis de la ruta de tapes i la mitja ruta s’ha de depositar a l’ajuntament abans del 20 d’octubre  el llibret segellat pels restauradors.

Bases concurs #tapestardorlaldea2021
https://bit.ly/3lKoDkl


ARXIUS RELACIONATS


COMPARTEIX!