Esteu aquí

Esplai 4 Torres

Esplai 4 Torres Estiu 2023
 

Arriben les vacances escolars i l’estiu i des de l’Ajuntament de l’Aldea hem organitzat diferents activitats per a que els nens i les nenes puguin gaudir de l’estiu.

Aquestes són les sortides previstes per al campus d’estiu:

- Deltaventur (Deltebre)

- Platja kayak i padlesurf (2 sortides previstes amb socorrista)

- Hípica Mireia Escurriola i Molí de l'oli Mª Pilar Estorach

- Festa del Renaixement de Tortosa

- Cooperativa de l’Aldea        

- Ermita de l’Aldea

- Sortida setmanal amb bicicleta

- Visita comerços locals del poble

- Centre d’interpretació de l’arròs de Camarles

Les sortides s’organitzen en funció de les edats.

NOVETAT:

Aquest estiu, amb la col·laboració del Club Patí l’Aldea, gaudireu de 30 minuts de patinatge gratuït per a tots els nens/nenes, que les famílies autoritzen.

A continuació us resumim els punts més importants:

1. ESPLAI: La data límit de presentació de les inscripcions a l’esplai es podran fer per al 1er TORN fins el 19 de juny de 2023 i per al  2n TORN fins el 24 de juliol per tal de poder gestionar les assegurances pertinents als departaments competents. Podran assistir a l’esplai els nens o nenes que hagin cursat al curs 2022/2023 els cursos de P3 fins a 14 anys.

L’esplai estarà ubicat a la Carpa Esplai (al costat de la Llar d’Infants), per als nens i nenes de P3, P4 i P5. L’esplai dels alumnes de 1r primària fins als 14 anys, estaran ubicats a la pista coberta, ubicada al camp de futbol.

L’horari serà de les 09:00h fins les 13:00h al matí i de 15:00 a 19:00 hores per la tarda.

Acollida de 08:00h a 09:00h Preu: 30€ per torn i 50€ per tot l’esplai

2. PISCINES: Pel que fa als cursos de les piscines municipals les inscripcions es podran fer per al 1er TORN  fins el 19 de juny i el per al  2n TORN fins el 24 de juliol (ambdós inclosos), o fins arribar al límit de places, a fi de poder tramitar tots els documents pertinents.

Aquest any continuarem fent les sortides els dimecres i l’esplai restarà tancat. Per tant, els nens que vulguin anar a la piscina, enlloc de participar a l’esplai i anar a la sortida, els hauran d’acompanyar els pares, mares o iaios.

3. La fitxa d’inscripció (de l’esplai i/o piscines) s’haurà de fer arribar a les dependències municipals juntament amb el justificant bancari, en cas contrari no es tindrà l’assegurança pertinent. La forma d’enviament pot ser la següent: per e-mail: esplai@laldea.cat o personant-se a les oficines.

Les activitats que es duran a terme seran jocs d’anglès, jocs d’aigua, robòtica, sortides, manualitats, patinatge, multi esports, etc. Per a més informació, assistiu a la reunió.

4. Cal agregar-se el telèfon 616 57 92 76 de l’Ajuntament als contactes per rebre avisos.

Per qualsevol dubte es poden adreçar a l’ajuntament, trucar al tel. 977450012 o enviar mail a la següent adreça: esplai@laldea.cat

Esplai Estiu 2023 Dates:
Del 26 de juny A
l'1 de setembre 2023

DATA LÍMIT INSCRIPCIONS: 19 de JUNY
Inscripcions: Oficines Ajm. o esplai@laldea.cat

Inscripcions: Oficines Ajuntament o esplai@laldea.cat. S’ha de fer arribar el full d’inscripció juntament amb el justificant d’ingrés al número de compte d’Actiesport,
ES89 2100 0019 4402 0078 9943, indicant el nom i cognoms del nen/a i el municipi.

 

Per qualsevol dubte es poden adreçar a l’ajuntament, trucar al tel. 977450012 o enviar mail a la següent adreça: esplai@laldea.cat

Galeria: