Esteu aquí

Mapa de Geolocalització de les Masies de l’Aldea

01 febrer 2024
Seguretat

L’Ajuntament de l’Aldea ha desenvolupat un mapa detallat que inclou totes les Masies del municipi, numerades i amb les coordenades de la seua ubicació i  més segur en quan a possibles manipulacions alienes al sistema. Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar la geolocalització ràpida i eficient per part dels serveis d'emergències, la Guàrdia Municipal, el Centre d’Atenció Primària (CAP), correus i empreses de paqueteria.
És d'una importància vital que totes les masies puguin ser localitzades amb la màxima celeritat en situacions d'emergència o necessitat. Per aconseguir aquest objectiu, l'Ajuntament ha posat en servei un mapa interactiu en línia. Aquest mapa és fàcilment accessible a través del lloc web www.laldea.cat, garantint una visibilitat òptima.
L’enllaç directe al mapa ( https://shrlc.com/ruvu7sK ), s'ha enviat prèviament als serveis d'emergències, la Guàrdia Municipal, el CAP, l’oficina de correus i empreses de paqueteria, assegurant que tinguin la capacitat de localitzar les masies de manera eficaç i immediata. Aquesta iniciativa contribueix a millorar la seguretat i la resposta ràpida en cas de situacions crítiques, garantint una coordinació efectiva entre els diferents serveis i els aldeans i aldeanes.

#Seguretat #lAldea #lAldeanopara #orgulldepoble