Esteu aquí

L’Ajuntament de l’Aldea a la Fira Internacional d’Habitatge i Inversors de Cannes

16 març 2023
Alcaldia

L’Alcalde de l’Aldea Xavier  Royo està present a la MIPIM 2023 ( Fira Internacional d’Habitatge i inversors), a Cannes, França. Aquesta Fira internacional de referència, se celebra anualment amb els professionals de la indústria immobiliària internacional. Una fira de 4 dies de durada  on les empreses líders exposen les seues solucions i projectes per trobar oportunitats de negoci.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea:” Com Ajuntament estem molt satisfets de com es promociona el nostre sòl industrial a aquesta Fira Internacional tan important i a la vegada estem totalment compromesos en promocionar l'Aldea, allí on faci falta!.”

A la presentació, "Investment opportunities. Polycentric Catalonia", Royo remarcava que: “ el Secretari General de Territori de la Generalitat de Catalunya  el Sr.   Francesc Sutrias i Grau i  Sra. Maria Sisternas Tusell, Directora d'Incasol, han posat com a exemple el Polígon Catalunya Sud, com un dels projectes estratègics de Catalunya”.

La Fira inaugurada al Palais des Festivals de Cannes França aquest passat dimarts, ja compta amb una afluència de 30.000 professionals, 2400 expositors, 80 països representats i més de 2000 empreses d’inversió i finançament.