Esteu aquí

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de l’Aldea celebren el centenari de l’aldeana Cinta Melich Fabra

16 maig 2017

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre i alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, ha homenatjat la iaia aldeana Cinta Melich Fabra amb motiu de la celebració del seu centenari. A l'acte, que s'ha fet al domicili de la centenària i al costat dels seus familiars, també hi han assistit la vicepresidenta i consellera comarcal de Serveis Socials, Maria Beltran Piñol, i els regidors i regidores de l'Ajuntament de l'Aldea, Nati Bernal, Simón Falcó, Albert Borràs i Míriam Ferrando.

Cinta Melich, coneguda com 'Cinteta la menuda' va nàixer el 17 d'abril de 1917 a Camarles, de petita va quedar òrfena de pare i mare, i juntament amb el seu germà Agustí, van ser acollits a l'Aldea però en famílies separades. El seu germà va morir als 18 anys a la Guerra Civil, però el seu promès, Salvador Calvet, va sobreviure-hi i posteriorment es van casar. D'aquell matrimoni van nàixer tres fills, que li han donat set néts, sis besnéts i caldrà afegir-ne un altre que es troba en camí. Tota la família ha estat al costat de la senyora Cinta celebrant el centenari i brindant per la seva bona salut.

La regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Aldea, Nati Bernal, li ha lliurat un ram de flors, mentre que Dani Andreu li ha donat una placa commemorativa en nom de l'Ajuntament i Maria Beltran, una altra en nom del Consell Comarcal del Baix Ebre.