Esteu aquí

Arranjament del camí Pla de Sol i Raval de Carvallo


ARXIUS RELACIONATS


28 juny 2022
Acció Urbana i Rural

L’Ajuntament de l’Aldea ha finalitzat l’arranjament del camí de Pla de Sol, un camí que es trobava en molt males condicions i  que han reclamat l’arranjament veïns del poble, al ser una via molt transitada al enllaçar amb la carretera de Tortosa.  
Pepe Caballé Regidor d’Acció Urbana i Rural: “Els vorals del camí es trobaven en molt males condicions, a causa de la immensa vegetació que ocupava part del camí fent-lo molt perillós pels que hi circulaven diàriament, per això vam decidir que aquesta via s’havia d’arranjar el més aviat possible”.
 

El camí de 1400 metres ara consta d’una amplada de 4,5 metres amb 6000 metres quadrats de reg asfàltic, i els vorals s’han netejat de la frondosa vegetació que hi havia . Caballé remarcava  que : “s’ha fet una intervenció en àrids tapant tots els clots existents amb doble tractament de reg asfàltic. A més es pintaran els dos passos elevats existents amb pintura viària, no descartem també posar algun pas elevat més al camí per evitar velocitats elevades”.

 

Un altra de les accions recents ha estat l’arranjament de la zona de la Raval de Carvallo, amb àrids reciclats subvencionats al 70 % pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Caballé comentava que:  “Després de la neteja de l’esplanada de la raval de Carvallo , vam compactar amb els àrids, i estem estudiant de plantar vegetació a la zona”.

El Govern continua apostant plenament pel procés de canvi del municipi, i el camí de Pla de Sol ja es comptabilitza com uns dels 50 camins arranjats del terme municipal amb aquesta legislatura .
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges
https://bit.ly/3AahYZA

https://bit.ly/3OOKWBY

https://bit.ly/3OL9VX8

https://bit.ly/3ynYOxM

 

 

 

 

 

 

 

COMPARTEIX!