Esteu aquí

L'Aldea uneix forces per combatre la Violència de Gènere


ARXIUS RELACIONATS


20 novembre 2023
Igualtat

Avançant cap a un futur lliure de violència de gènere, l'Ajuntament de l'Aldea, en col·laboració amb l'Associació de Dones de l'Aldea, presenta una sèrie d'actes significatius en commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones .

Annabel Blanch regidora d’Igualtat i Gènere, destaca la importància de la participació col·lectiva en la lluita contra la violència de gènere: “Ens unim a la reivindicació, per la erradicació de la violència envers les dones. És un problema de tota la societat, no és un problema només de les dones o de certs col·lectius, i hem d’estar tots units. Tots som responsables de l’erradicació d’aquest gran problema social. Des de la regidoria hem preparat una sèrie d’actes reivindicatius, conjuntament amb l’Associació de Dones de l’Aldea”. Blanch expressa l’esperança d’un futur on aquesta reivindicació no sigui necessària: “Tan de bo puguem algun dia deixar de reivindicar aquest 25N, perquè la violència hagi desaparegut, però mentrestant hem d’estar tots units per treballar en contra de qualsevol tipus de violència de gènere, i us animo a participar d’aquests actes”.

Les activitats planificades inclouen xarrades, la presentació d'una revista i l'estrena d'un vídeo, que serà presentat al local de l'Associació de Dones de l'Aldea (ADA) i posteriorment compartit a les xarxes socials. Aquests esdeveniments busquen conscienciar, educar i promoure la reflexió sobre la importància de combatre la violència de gènere.

 

 

Díptic actes 25N

https://bit.ly/49LcaFa