Esteu aquí

L’ASSIDE es reuneix amb l’Alcalde de l’Aldea

16 novembre 2023
Seguretat

L’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo s’ha reunit amb membres de l’Associació per la inclusió de persones amb Discapacitat de l’Ebre (ASSIDE), per avaluar, analitzar i revisar l’accessibilitat a l’Aldea en quan a les barreres arquitectòniques, tant a la via publica com als equipaments municipals.

Xavier Royo Alcalde de l’Aldea: “ Tot i que som conscients que l’Aldea com molts municipis ebrencs, ens queda molta faena per fer i hem d’eliminar les barreres arquitectòniques encara existents, tenim molt clar que per part del Govern realitzarem totes les accions correctives pertinents i necessàries en futures obres i arranjaments als edificis municipals. Al mateix Ajuntament de l’Aldea vam eliminar a principis d’any, les barreres arquitectòniques d’accés a la Casa de la Vila, tan a la porta nord com a la porta sud “.

Després de la visita els membres de l’ASSIDE i el mateix Alcalde, s’han adreçat fins als passos de vianants de la nova avinguda Catalunya, per veure in situ, les accions dutes a terme a les últimes grans àrees urbanitzades, les quals compleixen amb les necessitats que reclama ASSIDE.

 L’Alcalde els ha explicat de primera mà les futures accions que es realitzaran i que: “complirien amb les necessitats de les persones discapacitades,” remarcava Royo. L’Associació comptarà amb una col·laboració permanent amb l’Ajuntament perquè puguin mostrar les seues necessitats